Detarjanlar

Endüstriyel Temizlik Ürünleri, Toptan Detarjan Çeşitleri

Tüm deterjanlar günlük hayatta gerekli olan temizliğimizi sağlamaktadır. Yaşadığımız çevre deterjanlar temizlendiğinde daha hijyenik ortamlarda bulunmuş oluruz. Fabrika, otel, ofis, ev işyeri ve benzeri yerlerde, toplu kullanım alanlarında bakterilerden arınmış, temiz ve hijyenik olması çok önemlidir. Bu durumlarda kullandığımız deterjan ürünlerin önemi daha da artmaktadır. Markanın içeriğinin güvenilir olması etkili temizlik açısından önemlidir. Oxy deterjan Bursa bayii Angun Ambalaj.

Focus deterjanlar, Oxy deterjanlar ve Soliva deterjanlar temizlik yapmak istediğin bölgelerin bakterilerden arınmasını, lekelerin çıkmasını ve güzel kokması konusunda size yardımcı olacak ürünler barındırmaktadır.

Deterjan alınırken dikkat edilmesi gereken bir konuda kokudur. Oxy Bursa bayii ürünleri. Kokusu güzel olan ve sizin koku zevkinize göre tercih etmelisin. Deterjan yüzeye uygulanma esnasında çıplak elle uygulama yapılması tavsiye edilmez. Yere uygulama yapılacak ise ona göre bir ayakkabı veya bot giyilmesi sonrasında ellerinizi koruyacak bir eldiven giyilip uygulama işlemine geçilmelidir. Toptan Deterjan Fiyatları.

Derterjan çeşitleri; Yüzey temizleyici, yumuşatıcı, sıvı sabun, köpük sabun, endüstriyel bulaşık makinası kireç çözücü, banyo kireç çözücü, kireç çözücü, yağ çözücü, tuvalet parlatıcı, sıvı deterjan, çamaşır suyu, camsil, ovma cif, yağ çöz, bulaşık makinası deterjanı, bulaşık deterjanı, toz deterjan ve daha fazla deterjan çeşitleri ile çevremizin temizliğini ve hijyenini sağlayabiliriz.

Focus Detarjanlar

Oxy Bursa Bayileri

Oxy Bursa ürünleri Angun Ambalaj ‘da bulabilirsiniz. Tüm Oxy deterjan çeşitlerini Bursa bayisi Angun Ambalaj ile ulaşabilirsiniz.

Angun Ambalaj

Nilüfer

Adres: Demirci Mah. Dere Cad. No:36/A 16270 – Nilüfer / Bursa
Pbx: (0224) 441 36 16
Pbx: (0224) 441 36 17
Email: info@angunambalaj.com.tr

Mustafakemalpaşa

Adres: Yüzbaşı Sabribey Mah. Kemal Paşa Cad. No:17/B 16500 – Mustafakemalpaşa / Bursa
Pbx: (0224) 613 33 66
Pbx: (0224) 441 36 16
Email: info@angunambalaj.com.tr

Copyright © Angun Ambalaj San. ve Tic. A.Ş 2003 - 2023